fbpx
NaslovnicaMINA BusinessHipotekarna banka i Crnogorski Telekom nastavljaju saradnju

Hipotekarna banka i Crnogorski Telekom nastavljaju saradnju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Hipotekarna banka i Crnogorski Telekom potpisali su novi trogodišnji ugovor, kojim nastavljaju saradnju na Premium programu.

Povodom nastavka saradnje pokrenuta je i velika Premium nagradna igra za sve korisnike Premium kartica, koja će trajati mjesec.

Predstavnici Crnogorskog Telekoma i Hipotekarne banke saopštili su da rast broja korisnika Premium kartice, ali i zainteresovanost sadašnjih i budućih partnera Premium programa najbolje govori o tome da je saradnja dvije renomirane kompanije dala izvanredne rezultate.

Direktor Sektora za poslovne korisnike Crnogorskog Telekoma, Predrag Perković, kazao je da je Telekom mnogo puta dokazao da je lider u inovacijama na crnogorskom tržištu, saopšteno je iz PR Centra.

“Uvođenjem naprednih tehnologija i servisa pokazujemo da će naši korisnici dobiti najbolje što industrija telekomunikacija može ponuditi. S Premium programom smo otišli korak dalje – u želji da nagradimo lojalnost korisnika, prešli smo granice naše industrije”, rekao je Perković.

On je dodao da s ponosom može da kaže da je Premium MasterCard najpopularnija platna kartica na tržištu.

Perković je saopštio da je nastavak osmogodišnjeg partnerstva garancija da se nastavlja sa inovacijama, kako bi se korisnicima pružilo samo najbolje.

“Najveća potvrda našeg zajedničkog uspjeha je broj zadovoljnih korisnika koji raste iz dana u dan”, rekao je Perković.

Izvršna direktorka za poslove sa pravnim licima i finansijska tržišta Hipotekarne banke, Ana Golubović, kazala je da je ta saradnja pravi primjer kako uspjeh ne može izostati kada se povežu oni koji su zaista posvećeni svojim klijentima.

“Premium kartica je najpopularnija u Crnoj Gori i trenutno je koristi blizu 30 hiljada klijenata. Zahvaljujući saradnji s Crnogorskim Telekomom, MasterCardom i našim partnerima, ponudili smo karticu kojoj crnogorski građani najviše vjeruju“, saopštila je Golubović.

Ona je navela da broj transakcija i prometa iz godine u godinu raste, a povećava se i broj partnera kod kojih Premium korisnici mogu ostvariti značajne popuste.

„Nastavak saradnje s Telekomom i ovakve rezultate proslavljamo velikom Premium nagradnom igrom za naše korisnike, čiji fond iznosi 38 hiljada EUR”, kazala je Golubović.

Perković i Golubović su naveli da će svi aktivni korisnici Premium kartice imati mogućnost da od 2. do 29. aprila učestvuju u velikoj nagradnoj igri Premium programa.

Premium program danas ima preko 535 partnera na preko dvije hiljade lokacija na kojima je moguće ostvariti popuste i kupovati na rate. Broj Premium transakcija za prošlu godinu je veći oko 40 odsto u odnosu na 2017, a u uporednom periodu promet je veći 30 odsto.

Najčitanije