fbpx
NaslovnicalinkGolubović uputio saućešće povodom smrti Mikalosa

Golubović uputio saućešće povodom smrti Mikalosa

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predsjednik Privredne komore (PKCG), Vlastimir Golubović, uputio je telegram saućešća povodom smrti predsjednika Unije komora Grčke i Komore Atine, Konstantinosa Mikalosa.

“Sa nevjericom sam primio vijest o iznenadnoj smrti poštovanog predsjednika Unije komora Grčke i Komore Atine, dragog kolege Konstantinosa Mikalosa. Porodici predsjednika Mikalosa, njegovim prijateljima, saradnicima i članicama Unija komore Grčke i Komore Atine, upućujem izraze iskrenog saučešća u ime PKCG i svoje lično ime”, naveo je Golubović.

On je rekao da PKCG i Uniju komora Grčke povezuje višedecenijska saradnja na bilateralnom nivou, kao i u Asocijaciji komora Balkana koju su zajedno gradili, te Eurochambres-u.

“Energija kojom se zalagao za snaženje i unapređenje veza između evropskih komora javnog prava, nakon njegovog odlaska dodatno nas obavezuje da istrajemo na tom putu. Crnogorska komora je u poštovanom predsjedniku Mikalosu imala velikog prijatelja, posvećenog saradnji na bilateralnom i multilateralnom nivou, zbog čega ćemo ga sačuvati u najljepšoj uspomeni”, kazao je Golubović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije