fbpx
NaslovnicaMINA BusinessEPCG snabdjevač posljednjeg izbora i ranjivih kupaca električne energije

EPCG snabdjevač posljednjeg izbora i ranjivih kupaca električne energije

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Elektroprivreda (EPCG) je stekla status prvorangiranog ponuđača za izbor snabdjevača posljednjeg izbora i ranjivih kupaca električne energije za period od naredne do 2025. godine.

Ministarstvo kapitalnih investicija je objavilo javni oglas za izbor snabdjevača posljednjeg izbora i ranjivih kupaca električne energije 6. maja ove godine, kojim je kao krajnji rok za podnošenje ponuda utvrđen 30. jun.

“Komisija, obrazovana rješenjem Ministarstva sa zadatkom da izvrši otvaranje, provjeru i vrednovanje ponuda podnijetih po javnom oglasu, konstatovala je da je ponudu blagovremeno dostavio jedan ponuđač i to EPCG”, objavljeno je na sajtu Ministarstva.

Nakon završenog postupka otvaranja koverte koja se tiče podobnosti ponuđača, pregleda i kontrole dokumentacije, utvrđeno je da je EPCG ispunila uslove propisane tenderskom dokumentacijom i javnim oglasom.

U daljem postupku Komisija je pristupila otvaranju koverte koja se tiče tehničko-finansijske ponude i konstatovala da je ponuđač ispunio sve uslove propisane tenderskom dokumentacijom i u postupku vrednovanja osvojio 95,4 boda.

S tim u vezi, Komisija je sačinila rang listu kojom je status prvorangiranog ponuđača stekla EPCG.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije