fbpx
NaslovnicaMINA BusinessEPCG osnovala EPCG-Solar-gradnja

EPCG osnovala EPCG-Solar-gradnja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Elektroprivreda je osnovala preduzeće EPCG-Solar-gradnja nakon raspisivanja javnih poziva za finansiranje projekta vrijednog 30 miliona EUR, ao i za nabavku i isporuku opreme i materijala za građane i preduzeća, vrijednog 19,9 miliona EUR.

EPCG je počela realizaciju projekta Solari 3000+ za domaćinstva i 500+ za pojedince i preduzeća, koji obuhvata postavljanje fotonaponskih sistema na krovovima individualnih stambenih objekata snage do deset kilovati (kW), odnosno 500 fotonaponskih sistema na objektima privrednih subjekata snage od deset do 30 kW.

Prvoj redovnoj sjednici EPCG-Solar-gradnja prisustvovali su predsjednik Odbora direktora novoosnovane kompanije, Ivan Kilibarda, članovi tog tijela Janko Milatović i Blažo Đurković i izvršni direktor novoosnovane kompanije, Ranko Vuksanović.

Na sjednici je usvojen predlog izvršnog direktora o usvajanju akta unutrašnje organizacije i sistematizacije radnih mjesta. Vuksanović je upoznao Odbor direktora o potrebi oglašavanja određenog broja radnih mjesta, za čiju realizaciju se to tijelo pozitivno izjasnio.

Prvoj redovnoj sjednici prisustvovao je i predsjednik Odbora direktora EPCG Milutin Đukanović koji obavlja funkciju predsjednika skupštine osnivača tog društva.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Borusija u finalu Lige šampiona

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Borusije iz Dortmunda plasirali su se u finale Lige evropskih...