fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDvodnevna obuka o preduzetništvu u okviru ReLOaD2 programa

Dvodnevna obuka o preduzetništvu u okviru ReLOaD2 programa

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Glavni grad Podgorica pozvao je sve mlade da se prijave za dvodnevnu obuku o preduzetništvu u okviru ReLOaD2 programa.

U okviru ReLOaD2 programa, koji finansira Evropska unija (EU) u Crnoj Gori, a sprovodi Kancelarija Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u partnerstvu sa 15 lokalnih samouprava, među kojima je i Glavni grad, realizuju se brojne obuke za mlade.

“Ako si iz Podgorice, prijavi se na obuku o preduzetništvu (sam/a ili u grupi sa prijateljima), tako što ćes poslati mejl na [email protected] objašnjavajući u nekoliko rečenica zašto te zanima preduzetništvo”, saopšteno je iz PG Biroa.

Polaznici će na dvodnevnom treningu naučiti kako na najlakši način da uplove u preduzetništvo, nađu finansijsku podršku, izbore se s birokratijom i pozicioniraju na tržištu.

“Vrijedne savjete o pokretanju svog biznisa daće i osnivačica Lifestyle Montenegro, Bojana Minić”, dodaje se u saopštenju.

Prednost imaju mladi koji do sada nijesu pohađali programe neformalnog obrazovanja. Nakon obuke, zainteresovani budući preduzetnici dobiće i mentorsku podršku.

Obuka će se održati u Omladinskom centru u Podgorici, na Trgu Nikole Kovačevića broj 13.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije