fbpx
NaslovnicaMINA BusinessĐurović: Na sniženju u nekim objektima preko 200 artikala

Đurović: Na sniženju u nekim objektima preko 200 artikala

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Prve informacije u vezi sa nastavkom akcije Stop inflaciji su ohrabrujuće, saopštio je ministar ekonomskog razvoja i turizma, Goran Đurović, i dodao da je u nekim objektima preko 200 artikala na sniženju.

„Prve informacije su jako ohrabrujuće. Svi lanci i trgovci su znatno spustili cijene. Na rafovima u ovom trenutku u nekim objektima imate čak i preko 200 artikala koji su obuhvaćeni akcijom“, rekao je Đurović na sjednici Vlade komentarišući akciju Stop inflaciji 100+ koja je počela u ponedjeljak.

Crna Gora je, prema njegovim riječima, daleko ispred svih akcija koje se sprovode u regionu.

„Takođe, javljaju se i neke druge kompanije koje žele da budu uključene u akciju. Vjerovatno će nam se, kao i prošlog puta, priključiti i apoteke“, najavio je Đurović i dodao da je akcijom obuhvaćen širok opseg proizvoda.

Prema njegovim riječima, akcija Stop inflaciji 100+ je jako dobra stvar za sve građane, koji će imati mogućnost da do kraja godine znatno uštede u svoj budžet.

Premijer Dritan Abazović čestitao je svim uključenim subjektima na nastavku akcije Stop inflaciji, navodeći da taj crnogorski model uzimaju i druge zemlje regiona.

„Mislim da je ovo velika podrška građanima. Treba biti realan i reći da inflaciju ne diktira Crna Gora, niti je ona može zaustaviti, ali u svakom slučaju ovo pomaže“, naveo je Abazović.

On je ocijenio da je dobro što Vlada, privreda i građani pronalaze zajednički jezik, što bi trebalo da bude model saradnje i ubuduće.

Abazović je pozvao privrednika da nastave partnerstvo sa Vladom u korist građana.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...