fbpx
NaslovnicaMINA BusinessĐurović na promociji Akcione agende za osnaživanje žena u Crnoj Gori

Đurović na promociji Akcione agende za osnaživanje žena u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predsjednica Skupštine Danijela Đurović otvoriće sjutra događaj posvećen promociji Akcione agende za ekonomsko osnaživanje žena u Crnoj Gori.

U uvodnom dijelu prisutnima će obratiti i direktorica Investiciono-razvojnog fonda (IRF), Irena Radović, predsjednica Odbora za rodnu ravnopravnost, Božena Jelušić, ambasadori Francuske u Crnoj Gori, Kristijan Timonije, Velike Britanije Karen Medoks, Sjedinjenih Američkih Država (SAD), Džudi Rajzing Rajnke i ambasadorka Delegacije EU, Oana Kristina Popa.

Iz Skupštine je saopšteno da je Akciona agenda za ekonomsko osnaživanje žena usvojena na prvoj Nacionalnoj konferenciji za ekonomsko osnaživanje žena, održanoj 4. marta, promovisanoj od IRF-a i Odbora za rodnu ravnopravnost, te Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Skupštine, uz podršku ambasada Francuske, Velike Britanije, SAD-a i EU.

Događaj će se održati u Vili Gorica, sa početkom u deset sati, a moguće ga je pratiti i uživo na Parlamentarnom kanalu i putem livestreaming-a.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

NP Biogradska gora sjutra otvoren za posjetioce

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Nacionalni park (NP) Biogradska gora biće od sjutra otvoren za posjetioce. "Posjetioci...