fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDogovorena intenzivnija saradnja u oblasti turizma između Crne Gore i Koreje

Dogovorena intenzivnija saradnja u oblasti turizma između Crne Gore i Koreje

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crna Gora u turističkom smislu mora iskoristiti potencijal azijskog tržišta, najprije organizacijom studijskih grupa medija i influensera, kao i drugim promotivnim aktivnostima koje će podići vizibilnost destinacije.

Član Izvršnog odbora Nacionalne turističke organizacije (NTO), Lazar Miranović, sastao se sa direktorom Odjeljenja za međunarodni marketing Turističke organizacije Južne Koreje.

“Tokom sastanka koji je održan u Južnoj Koreji, predstavljena je raznovrsna turistička ponuda naše zemlje i naglašeno planiranje zajedničkih aktivnosti kada je u pitanju promocija Crne Gore i njene kulture”, navodi se u saopštenju NTO.

Na sastanku je bilo riječi i o mogućoj saradnji kroz međunarodne organizacije – Turističku asocijaciju Azije i Pacifika (PATA) i Evropsku komisiju za putovanja (ETC).

U pravcu daljeg razvijanja promocije turističke ponude, sagovornici su razmijenili iskustva i dobru praksu dvije zemlje.

“Sastanak je od izuzetne važnosti zbog otvaranja novih tržišta, pogotovo azijskog čiji potencijal treba iskoristiti. Već nakon prvog ostvarenog kontakta sa ovom dalekoistočnom državom ćemo započeti intenzivnu saradnju u cilju realizacije konkretnih aktivnosti”, saopštio je Miranović.

Dogovoreni su naredni koraci u saradnji, kao što je organizacija studijskih grupa medija i influensera, kao i druge promotivne aktivnosti koje će podići vizibilnost destinacije na tom tržištu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije