fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDanas predstavljanje CBCG FinTech Hackathona

Danas predstavljanje CBCG FinTech Hackathona

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Drugi CBCG FinTech Hackathon, u organizaciji Centralne banke (CBCG), ICT Cortexa i Udruženja banaka, biće danas detaljno predstavljen na Meetup-u Vol. 1.

Meetup će biti održan u prostorijama CBCG, u zgradi ZOP-a, od 18 do 19 sati, a za sve koji žele da događaj prate online, obezbijeđen je i prenos putem livestream-a na Facebooku i Youtube kanalu CBCG i ICT Cortexa.

„CBCG Fintech Hackathon će biti održan od 7. do 9. oktobra u online formatu putem Takai platforme, a tema je Upoznaj svog klijenta – jednostavno i bezbjedno“, navodi se u saopštenju CBCG.

O temi, načinu prijave i ostalim detaljima, na Meetup-u će govoriti direktor Sektora za platni promet CBCG Andrija Jovović, šefica Odjeljenja za razvoj finansijskih tehnologija Valentina Bulatović i direktorica Direkcije za nadzor u oblasti sprečavanja pranja novca i finansiranja terorizma i zaštitu prava klijenata kreditnih institucija i korisnika finansijskih usluga Gordana Kalezić.

Moderator razgovora će biti pomoćnik izvršnog direktora ICT Cortexa, Aleksandar Drekalović.

Iz CBCG su zamolili sve zainteresovane da se za prisustvo Meetup-u registruju putem forme na linku https://bit.ly/3RDHig0.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije