fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDalja ulaganja će poboljšati uslove stanovnika Golubovaca

Dalja ulaganja će poboljšati uslove stanovnika Golubovaca

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Očuvanje dinamike realizacije infrastrukturnih projekata i dalja ulaganja u oblasti saobraćaja, komunalne infrastrukture i poljoprivrede značajno će poboljšati uslove za život stanovnika Golubovaca, ocijenio je crnogorski predsjednik Milo Đukanović.

On je uputio čestitku povodom 8. februara – Dana Opštine Golubovci u okviru Glavnog grada, predsjednici Opštine Tanji Stajović, predsjedniku Skupštine Opštine Ratku Stijepoviću, odbornicima i svim građanima Golubovaca uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Uvjeren sam da će očuvanje dinamike realizacije infrastrukturnih projekata i dalja ulaganja u oblasti saobraćaja, komunalne infrastrukture i poljoprivrede značajno poboljšati uslove za život stanovnika Golubovaca i voditi približavanju onome što je naš zajednički cilj, a to je evropski kvalitet života za sve građane Crne Gore“, naveo je Đukanović u čestitki.

On je pozdravio rezultate lokalne samouprave, koji su potvrda kvalitetne saradnje opštinskog rukovodstva, Glavnog grada i Vlade, uz uvjerenje da će naredni period, uz uspješno upravljanje i kontinuitet saradnje različitih nosilaca vlasti, donositi rezultate koji će biti važan doprinos ekonomskom oporavku i ukupnom društvenom razvoju zemlje.

„Još jednom vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave“, dodao je Đukanović.

Najčitanije