fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBudva zamajac sveukupnog razvoja države

Budva zamajac sveukupnog razvoja države

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Budva kao prijestonica crnogorskog turizma je zamajac sveukupnog razvoja Crne Gore, ocijenio je predsjednik Skupštine, Aleksa Bečić i dodao da vjeruje da će lokalna uprava nesumnjivo doprinijeti daljem napretku grada.

„Koristim priliku da Vam uputim srdačne čestitke povodom 22.novembra – Dana oslobođenja Budve, koji sa ponosom obilježavamo poštujući herojske podvige partizanskih odreda koji su svojom žrtvom izvojevali slobodu nad fašizmom i obezbijedili prosperitet budućim generacijama“, saopštio je Bečić.

On je kazao da taj kosmopolitski centar sa otvorenim kulturnim scenama, prestižnim zabavnim i muzičkim festivalima, međunarodnim sportskim događajima čini svim Budvanima ugodno mjesto za život i kao takav predstavlja sigurnu i neponovljivu destinacija turistima iz regiona, Evrope i čitavog svijeta.

„Izražavam uvjerenje da će lokalna uprava nesumnjivo doprinijeti daljem napretku grada te odlučnije nastaviti putem održivog razvoja i savjesnog gazdovanja resursima što je garancija uspješne budućnosti i visokog ekonomskog rasta“, rekao je Bečić u čestitiki upućenoj predsjednicima Opštine, Marku Careviću i Skupštine opštine, Krstu Radoviću.

Najčitanije

Prvi trijumf Norisa u Majamiju

Podgorica, (MINA) - Vozač Meklarena, Britanac Lando Noris, pobjednik je Velike nagrade Majamija, šeste...