fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBrendirane nove uniforme TOB-a

Brendirane nove uniforme TOB-a

Budva, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija Budva (TOB) izradila je brendirane ljetnje i zimske muško–ženske uniforme za zaposlene na turističkim informativnim biroima, u cilju unaprijeđenja promotivnih aktivnosti.

TOB je odlučila da ove godine izradi brendirane uniforme za zaposlene na informativnim biroima koji rade na “prvoj liniji” u direktnoj komunikaciji sa turistima prilikom prijave boravka po dolasku u Budvu.

“Imajući u vidu da prvi utisak o Budvi zavisi od predusretljivosti i izgleda zaposlenih na info-punktovima, TOB se odlučila da kreaciju uniformi povjeri renomiranom crnogorskom modnom kreatoru, Borisu Ćaliću, koji je slične poslove radio za avio-kompanije, umjetnike iz oblasti klasične muzike, elitne hotelske rizorte i razne druge klijente, kako bi uniforme bile kreirane po standardima poslovnog kodeksa u oblačenju, u skladu sa savremenim modnim koloritnim trendovima i autentičnim budvanskim detaljima”, navodi se u saopštenju.

Ćalić, koji je magistrirao na londonskom koledžu za modu, je inspiraciju za brendiranje uniformi našao u jednoj od najstarijih mediteranskih voćki – smokvi.

Ljetnju i zimsku uniformu karatkterišu potpuno prirodni, prijatni i lagani materijali, koji prevashodno odišu elegancijom i udobnošću za mladalačko osoblje turističkih info biroa širom teritorije Opštine Budva.

Budvanski turistički informativni biroi, u kojima rade zaposleni, su svi uslovni, sa klima uređajima, ali u sezonskom špicu i pretoplim ljetnjim mjesecima zaposleni moraju gravitirati i van radnog mjesta, u skladu sa potrebama prijavljenih gostiju.

Posao za odabir materijala, kao i za samo šivenje, po tenderu je povjeren firmi Centroslavija iz Podgorice, koja će u narednim danima isporučiti kompletne uniforme za 60 stalnih, kao i ljetnje za jos toliko sezonskih informatora na punktovima.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Elektroprivreda šampion, kolo prije kraja obezbijedila trofej

Podgorica, (MINA) - Šahisti nikšićke Elektroprivrede pobjedom protiv Herceg Novog, kolo prije kraja Premijer...