fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBrend Montenegrina predstavlja proizvode u Delti

Brend Montenegrina predstavlja proizvode u Delti

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Na centralnom štandu u šoping molu Delta City, u okviru programa podrške kreativnom preduzetništvu koji Glavni grad realizuje u saradnji sa Delta City-jem i kompanijom Strategist, ovog mjeseca svoje proizvode predstavlja Montenegrina.

Iz PG Biroa je saopšteno da je brend Montenegrina kreiran 2019. godine sa ciljem da ponudi nove, visoko kvalitetne proizvode na nacionalnom tržištu čokolade.

“Dio Montenegrina porodice čini i med, zapravo limitirana serija od 999 pakovanja međunarodno nagrađivanog meda, proizvedenog u Crnoj Gori. Takođe, pored čokolade i meda, crnogorski potrošači imaju u ponudi Montenegrina kafu kao i Choco bar zdravi program”, navodi se u saopštenju.

Cilj im je da, kako se dodaje, u narednom periodu dodatno prošire ponudu proizvoda, čuvajući ono što brendu Montenegrina daje vrijednost, a to je visoki kvalitet proizvoda proizvedenih u Crnoj Gori.

“Montenegrina – Crnogorka u narodnoj nošnji, upečatljivog pogleda koja izlazi iz obrisa granica naše države, logo je crnogorskog brenda koji spaja tradicionalno i moderno, a koji ste sigurno vidjeli na policama domaćih supermarketa”, kazali su iz PG Biroa.

Od početka ove godine, odnosno kroz ovogodišnji konkurs do sada su svoje proizvode predstavili domaći brendovi – Radionica Krpenka, Petit Paris Clothing, Flamingo Design, Mika rawbeauty, Radionica pašte, Agate, Sleepy Butts, Mafalda i Crnogorski ruksak.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije