fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBrend Duga Toys do kraja mjeseca izlaže u Delti

Brend Duga Toys do kraja mjeseca izlaže u Delti

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Brend Duga Toys izlagaće do kraja mjeseca u šoping molu Delta City svoje proizvode, u okviru projekta podrške kreativnom preduzetništvu.

Projekat podrške kreativnom preduzetništvu realizuje Glavni grad Podgorica, u saradnji sa tržnim centrom Delta City i marketinškom agencijom Strategist

“Prvi od 12 najkreativnijih preduzetnika – Drvce dizajn i GuGu marame za dojenje, predstavili su se tokom januara i februara, a do kraja marta će svoje proizvode predstavljati brend Duga Toys, koji je nastao iz nostalgične ljubavi prema igračkama iz prošlosti, izrađenim s posebnom pažnjom i namjerom da dugo traju”, saopšteno je iz PG Biroa.

Osim predanosti stvaranju ručno izrađenih plišanih igračaka, koje se prenose sa generacije na generaciju, te želje za podsticanjem dječije mašte, poseban akcenat je na ukazivanju problema zagađenja životne sredine, prvenstveno mora, kroz korišćenje morskih stvorenja kao inspiracije.

“Tako je počela izrada igračaka i jastuka od prirodnih materijala vune, pamuka, kašmira, svile, pamučnog somota, pamučnog pliša, frotira. U cilju da se djeca bezbjedno i dugi niz godina igraju sa njihovim proizvodima, Duga Toys sadrže antialergijsko punjenje i pakuju se u ručno šivenim cegerima uz deklaraciju i uputstvo za način održavanja, kako bi ovaj proizvod što duže trajao”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije