fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBojanić sa predstavnicima mađarskog 4iG

Bojanić sa predstavnicima mađarskog 4iG

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predstavnici mađarske kompanije 4iG, iza koje stoji brojnost uspješnih akvizicija, kao i rastući obim aktivnosti na polju informacionih tehnologija, zainteresovani su za moguću saradnju na nekim od ključnih projekata, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

Oni su se, zajedno sa ambasadorom Mađarske u Crnoj Gori, Jožefom Neđešijem, sastali sa ministrom kapitalnih investicija, Mladenom Bojanićem, koji su mu izložili kratku prezentaciju svoje kompanije.

“4iG je kompanija koja se prvi put pojavljuje na crnogorskom tržištu, a interesent je, između ostalog, u primjeni informacionih tehnologija prilikom ulaganja u crnogorske infrastrukturne projekte”, navodi se u saopštenju.

Kao jedan od prioriteta, u ovoj fazi razgovora, sa Bojanićem, predstavnici kompanije su naglasili zainteresovanost i moguću saradnju na nekim od ključnih projekata.

Bojanić je kazao da je spreman za nastavak razgovora i pozvao predstavnike kompanije 4iG da, nakon inicijalnog sastanka, konkretizuju i dostave na uvid kompletnu prezentaciju mađarskog IT operatora.

Najčitanije

Cijene nafte pale nakon iranskih poruka

Njujork, London, (MINA-BUSINESS) - Cijene nafte pale su u petak na međunarodnim tržištima prema...