fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBojanić predstavio status projekta auto-puta i potencijale Luke Bar

Bojanić predstavio status projekta auto-puta i potencijale Luke Bar

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministar kapitalnih investicija, Mladen Bojanić, predstavio je na Kopaonik biznis forumu trenutni status projekta auto-puta Bar-Boljare i planove za nastavak izgradnje druge dvije dionice.

Bojanić je, kako je saopšteno iz Minstarstva, predstavio i potencijale i značaj Luke Bar za region, kao i projekat željezničke stanice u Bijelom Polju, koji se realizuje u saradnji sa Srbijom.

On je, pored brojnih susreta sa drugim renomiranim učesnicima i gostima foruma, učestvovao na panelu Agenda za povezivanje i infrastrukturu, na kojem je predstavio sve te projekte.

Kopaonik biznis forum, u organizaciji Saveza ekonomista Srbije, tradicionalno se održava prve sedmice marta u Kongresnom centru Kopaonik.

Forum predstavlja priliku da se jednom godišnje razgovara o najaktuelnijim ekonomskim i socijalnim pitanjima u Srbiji i regionu i okuplja preko 1,2 hiljade učesnika, među kojima su eminentni profesori, državni službenici, članovi diplomatskog kora, privrednici, domaći i strani investitori i predstavnici međunarodnih finansijskih organizacija.

„Zahvaljujući svojoj tradiciji i odličnoj reputaciji, Kopaonik biznis forum je postao najznačajniji događaj ove vrste u Srbiji i regionu. Po svojoj važnosti i uticaju, Kopaonik biznis forum je prepoznat kao srpski Davos i svake godine privlači veliku pažnju medija“, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije