fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBojanić objavio zarade članova Odbora direktora EPCG

Bojanić objavio zarade članova Odbora direktora EPCG

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministar kapitalnih investicija, Mladen Bojanić, objavio je na svom Twitteru nalogu pregled decembarskih naknada članova Odbora direktora Elektroprivrede (EPCG).

Iz dokumenta koji je objavio Bojanić, vidi se da je predsjednik Odbora direktora EPCG, Đoko Krivokapić, u decembru primio naknadu od 3,41 hiljadu EUR.

Članovi Odbora direktora Ranko Milović, Vladan Radulović, Samir Hodžić, Srđan Spaić, Nikola Vujović i Miloš Konatar su na ime naknada prihodovali po 820 EUR.

“Pregled mjesečnih nadoknada – jasna slika grčevite borbe za još koju sedmicu u fotelji člana Odbora direktora EPCG. Nastaviće se”, napisao je Bojanić na svom Twitter nalogu.

Kad je u pitanju Revizorski odbor, predsjednik Milan Lakićević primio je 600 EUR, dok su članovi Renata Milutinović i Anđela Raičević prihodovali po 400 EUR.

Bojanić je naveo da Vlada planira da usvoji akta kojim će se precizno definisati politika nadoknada za članove odbora direktora i izvršnih direktora kompanija u većinskom državnom vlasništvu.

“Naravno, po usvajanju tog akta, javnost će biti blagovremeno obavještena”, dodao je Bojanić.

Vlada je zakazala sjednicu Skupštine akcionara EPCG za 25. februar.

Najčitanije