fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBianca i ove godine pravi zimske rekorde

Bianca i ove godine pravi zimske rekorde

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – U hotelu Bianca Resort&Spa znatno je povećan broj domaćih i gostiju iz regiona, saopštila je menadžerka tog hotelskog objekta, Marijana Drašković i dodala da očekuje uspješnu zaokruženu zimsku sezonu.

“Ova godina nam je, kao i prethodne, pored velike količine sniježnih padavina donijela i veliki broj gostiju koji je uživao u zimskim čarolijama Bjelasice”, rekla je Drašković u saopštenju.

Prema njenim riječima, znatno je povećan broj domaćih gostiju, a primjetan je i rast turista iz regiona, odnosno Hrvatske, Kosova, Srbije i Albanije.

Drašković je kazala da je hotel u vlasništvu kompanije Beppler&Jacobson Montenegro, za Novu godinu bio popunjen do posljednjeg mjesta, čime je zadržana pozicija lidera turizma sjevera Crne Gore.

“Što se tiče nastavka sezone, u februaru nam već tradicionalno dolaze gosti iz Francuske koji borave kod nas u tri smjene po sedam noćenja tako da će se njihov boravak produžiti sve do početka marta. Već sredinom marta očekujemo prve proljećnje grupe gostiju iz Amerike”, precizirala je Drašković.

Ona je dodala da će imati specijalne ponude paket aranžmana za Dan zaljubljenih i 8. mart.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

Radulović: Počelo asfaltiranje puta Rožaje-Špiljani

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Rekonstrukcija puta Rožaje-Špiljani teče planiranom dinamikom i biće završena do 15....

Pala nezaposlenost