fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBečić čestitao Dan opštine Tivat

Bečić čestitao Dan opštine Tivat

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nove investicije i razvojni projekti dodatno će unaprijediti ekonomiju i privredu Tivta i trasirati put ka novim vizijama razvoja, kazao je potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove, Aleksa Bečić.

Bečić je čestitao 21. novembar – Dan opštine Tivat, predsjedniku Opštine Željku Komnenoviću, predsjedniku lokalnog parlamenta Miljanu Markoviću i svim građanima.

“Današnji dan je prilika da se prisjetimo naših hrabrih predaka koji su nesebičnim prinošenjem žrtve Narodnooslobodilačkoj borbi i antifašizmu postavili temelje na kojima počiva slobodarski i multikulturalni duh grada”, naveo je Bečić.

Kako je kazao, Tivat danas predstavlja simbol modernog razvoja Crne Gore i jednu od najznačajnjih turističkih destinacija, prožetu kosmopolitskim duhom ljudi iz čitavog svijeta kojima Tivat svakodnevno otvara svoja vrata.

Bečić je istakao da vjeruje da će kroz dalju saradnju Vlade i lokalne samouprave rezultati postignuti u prethodnom periodu doprinijeti i budućim uspjesima.

“I da će nove investicije i razvojni projekti dodatno unaprijediti lokalnu ekonomiju i privredu i trasirati put ka novim vizijama razvoja, dajući time doprinos boljem i kvalitetnijem životu svih građana Opštine”, rekao je Bečić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije