fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAir Montenegro dočekao milionitog putnika

Air Montenegro dočekao milionitog putnika

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna avio-kompanija Air Montenegro danas je opslužila svog milionitog putnika i tim povodom na podgoričkom aerodromu upriličila svečanost.

Milionita putnica avio-kompanije ukrcala se na let Podgorica – Beograd. Srećnoj dobitnici je ispred kompanije vaučer za dvije besplatne povratne karte za destinaciju po izboru uručila rukovoditeljka marketinga Air Montenegra, Mina Muković Radonjić.

Osim vaučera, milionitoj putnici uručen je i simboličan poklon.

Muković Radonjić je kazala da Air Montenegro danas proslavlja lijep uspjeh na aerodromu Podgorica.

„Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim našim putnicima koji su nam ukazali svoje povjerenje i letjeli sa nama. Njihova podrška je svakako bila ključna u našem uspjehu“, navela je Muković Radonjić.

Ona je rekla da se u kompaniji vode time da uvijek unaprijede ponudu koju nude svojim putnicima kroz razvoj mreže destinacija kao i unapređenje same usluge, naravno imajući u vidu uvijek kao prioritet njihovu bezbjednost i sigurnost.

„Milioniti putnik predstavlja i trend porasta same kompanije. Takođe govori i o uticaju koji ima nacionalna avio-kompanija i na sav razvoj turizma, a i avio-industrije u Crnoj Gori“, dodala je Muković Radonjić.

Iz kompanije su naveli da konstantan porast broja putnika odražava uspjeh Air Montenegra usmjeren ka kontinuiranom širenju ponude i sveukupnom rastu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Ubjedljiv poraza Jadrana u Splitu

Podgorica, (MINA) - Vaterpolisti Jadrana poraženi su večeras u Splitu od Novog Beograda 17:9,...