fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAbazović: Tivat stasao u ozbiljnu turističku metropolu

Abazović: Tivat stasao u ozbiljnu turističku metropolu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Tivat je stasao u ozbiljnu turističku metropolu i gotovo nezaobilaznu luku ozbiljnih ljubitelja jahtinga iz cijelog svijeta, sa zavidnom hotelijerskom, kulturtno-umjetničkom i sportskom ponudom, kao i tradicionalno toplim gostoprimstvom, saopštio je premijer, Dritan Abazović.

On je u čestitki povodom Dana Opštine Tivat naveo da će se sa proširivanjem međugradskih saobraćajnica, otvaranjem novih zaobilaznica i implementacijom Jadransko-jonskog plana, Tivat još kvalitetnije valorizovati sveukupni potencijal.

„Za respekt i pohvalu jeste Nacrt opštinskog budžeta za narednu godinu, te namjera da se više sredstava uloži u javne i infrastrukturne objekte, ali i u kulturu, sport i socijalne programe“, rekao je Abazović.

On je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, Dan Opštine Tivat čestitao rukovodstvu te lokalne samouprave i svim građanima, navodeći da, uz dosljedno čuvanje sjećanja na svoju miroljubivu i herojsku prošlost, Tivat nezaustavljivo grabi ka novim horizontima napretka.

“Naše fundamentalno opredjeljenje jeste da očuvamo i unaprijedimo ekološku notu cijele države, a Zaliv i njegovo zaleđe, u ovom pogledu, jesu u vrhu naših prioriteta. Nadam se da će nova i svaka sljedeća lokalna samouprava uložiti iskrene napore da na temeljima racionalnosti, održivosti i zelene politike, ovaj grad drevnog imena, u punom sjaju ostavi u nasljeđe generacijama koje dolaze”, zaključio je Abazović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije