fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAbazović razgovarao sa izvršnim direktorom Google-a

Abazović razgovarao sa izvršnim direktorom Google-a

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crna Gora je otvorena za uspješne ljude i inovacije u IT sektoru, saopštio je premijer Dritan Abazović u razgovoru sa izvršnim direktorom kompanije Google, Sundarom Pichaijem.

Abazović je tokom gala večere u okviru 11. Global Citizen Awards u organizaciji Atlantskog Savjeta na čelu sa Frederikom Kempom kazao da digitalni nomadi u Crnoj Gori imaju svoj novi dom i da su dobrodošli.

Pichai je napisao na Twitteru da mu je bilo zadovoljstvo da upozna Abazovića i razgovara sa njim, dok ga je premijer pozvao da posjeti Crnu Goru.

Tokom priređene gala večere u Njujorku, uručene su nagrade ovogodišnjim dobitnicima, Pichaiju, višestruko nagrađivanom glumcu, filantropu i specijalnom izaslaniku UNESCO za mir i pomirenje Forestu Whitakeru, predsjedniku Finske Sauli Niinistu, premijerku Švedske Magdalenu Andersson i indonežanskom predsjedniku Joku Widodu.

Uz zahvalnost zbog izuzetnog uvažavanja Crne Gore tokom gala večere, Abazović je istakao da naša država mora iskoristiti šansu koja joj se ukazuje.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije