fbpx
NaslovnicaCrna GoraMandić: Najvažnije sačuvati mir u Crnoj Gori

Mandić: Najvažnije sačuvati mir u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA) – Za Crnu Goru je najvažnije je da sačuva mir u vremenu kada je čovječanstvo dovedeno na rub sukoba, poručio je predsjednički kandidat Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić.

Mandić je, na tribini u Bijelom Polju, rekao da je, da bi se to desilo, neophodno pomirenje u Crnoj Gori.

On je rekao da je 2020. godine oboren režim Mila Đukanovića, a zatim osvojena vlast u skoro svim opštinama u Crnoj Gori, gdje se na najvažnijim funkcijama nalaze, dominantno, predstavnici DF-a.

“Sada dolaze predsjednički izbori na kojima ću biti u drugom krugu sa Đukanovićem. Na moje direktno pitanje (Jakovu) Milatoviću da li će me tada podržati, on je izbjegao odgovor, iako sam saopštio da bih ja podržao njega. To se tako ne radi, moramo da imamo punu odgovornost”, smatra Mandić.

On je rekao da je njihova obaveza izgraditi novu vlast u Crnoj Gori, ali da ne treba da zaboraviti tradiciju.

“Mi želimo da radimo sa svim zajednicama koje žive u Crnoj Gori i svim ljudima koji žele zajedno sa nama da rade na onim pitanjima koja znače budućnost za njihovu i našu djecu”, rekao je Mandić.

On je ocijenio da inicijativa Otvoreni Balkan omogućava najbolju saradnju Crne Gore sa regionom i da će to stvoriti jak ekonomski supstrat na korist svih građana.

“Moramo da pokrenemo mehanizam potpunih promjena i da imamo dobro organizovano pravosuđe, da bi mogli da odgovorimo na sva ona pitanja koja su životno važna”, kazao je Mandić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Ljumović objavio spisak za turnir u Zenicu

Podgorica, (MINA) - Selektor pionirske fudbalske reprezentacije Crne Gore, Minja Ljumović, objavio je spisak...