fbpx
NaslovnicaCrna GoraKoprivica: Đurović spašena glasovima DPS-a i onih koji su je izabrali

Koprivica: Đurović spašena glasovima DPS-a i onih koji su je izabrali

Podgorica, (MINA) – Predsjednica Skupštine Danijela Đurović nije razriješena sa te pozicije zahvaljujući Demokratskoj partiji socijalista (DPS) i onima koji su je izabrali, rekao je poslanik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica.

“Epilog večerašnjeg glasanja je sljedeći: Đurović je spašena glasovima DPS-a i onih koji su je, zajedno sa DPS-om, izabrali 28. aprila”, kazao je Koprivica na konferenciji za medije, nakon glasanja o razrješenju Đurović.

On je naveo da su Demokrate su ostale doslijedne inicijativi i, zajedno sa ostalim potpisnicima predloga, glasali za razrješenje.

“A u cilju poništenja i stavljanja van snage sporazuma i političkih dogovora koje je neko pravio sa DPS-om, suprotno izbornoj volji građana 30. avgusta 2020”, dodao je Koprivica.

On je kazao da su Demokrate insistirale na resetovanju odnosa izborne parlamenarne većine u cilju poništavanja dogovora koji su sklapani sa DPS-om.

“Ovo je potvrda opravdanosti naših stavova. Plašimo se da je ovo vraćanje duga zato što su potpisi podrške mandataru dati 20. a ne 19. septembra”, smatra Koprivica.

On je kazao da je očigledno riječ o proizvodu zakulisnih dogovora.

“Ponosni smo što je Bečić razriješen glasovima DPS-a, a vidjeli ste da je Đurović spašena upravo glasovima DPS-a-. To je velika poruka građanima pred izbore”, zaključio je Koprivica.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Real nakon jedanaesteraca eliminisao Mančester siti, u polufinalu sa Bajernom

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri madridskog Reala i Bajerna iz Minhena biće rivali u polufinalu...

SC Derbi u finalu