fbpx
NaslovnicaCrna GoraZapad banka i njeni akcionari donirali 100 hiljada EUR NKT-u

Zapad banka i njeni akcionari donirali 100 hiljada EUR NKT-u

Podgorica, (MINA) – Zapad banka i njeni akcionari donirali su Nacionalnom koordinacionom tijelu za borbu protiv zaraznih bolesti (NKT) 100 hiljada EUR pomoći za borbu protiv COVID-a 19.

Kako je saopšteno, 50 hiljada EUR uplatila je Banka iz sopstvenih sredstava, dok je 50 hiljada EUR lična donacija vlasnika Zapad banke.

„Zapad banka i njeni akcionari Lija Morokhovska, Vadim Morokhovski i Vladimir Kostelman, u znak solidarnosti i podrške borbi protiv COVID-a 19, uplatili su na račun NKT-a ukupno 100 hiljada EUR“, kaže se u saopštenju.

Iz Zapad banke kazali su da Crna Gora bije veoma tešku bitku protiv pošasti kojom je pogođena cijela planeta, a u kojoj svi moraju da pokažu maksimalnu odgovornost i solidarnost, poštujući preporuke i mjere onih koji u „prvim borbenim redovima“ danonoćno čuvaju zdravlje i živote građana.

„Zapad banka i njeni vlasnici, s namjerom da pokažu solidarnost sa svim građanima i podrže mjere koje sprovodi Vlada, uplatom donacije doprinose borbi protiv COVID-a 19, uz želju da novac bude iskorišćen u skladu sa prioritetima i razvojem situacije i da svi zajedno što prije izađemo kao pobjednici iz ove teške borbe“, navodi se u saopštenju.

Najčitanije