fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolitikaPokušaji rušenja SNP-a neće proći

Pokušaji rušenja SNP-a neće proći

Podgorica, (MINA) – Socijalističku narodnu partiju (SNP) ništa ne može skrenuti sa puta kojim se kreće skoro 25 godina, poručili su iz te stranke, navodeći da nikakvi pokušaji rušenja SNP-a neće proći.

Iz SNP-a su kazali da se 30. avgusta 2020. godine konačno promijenila vlast u Crnoj Gori, ali je, kako su naveli, rad pojedinih djelova službi bezbjednosti ostao isti.

“Posljedica tog stanja je nesmjenjivanje ljudi koji su na rukovodećim pozicijama bili i prije 30. avgusta, a koji su se najmanje bavili pitanjima od nacionalnog interesa, već su slijepo slušali partijske directive”, kaže se u saopštenju SNP-a.

Iz te partije su kazali da imaju saznanja da su se ponovo aktivirali “stari metodi rada i napadi na najčasniju partiju, da se ponovo proba destabilizovati SNP preko istupa određenih pojedinaca”.

“Međutim, zaboravljaju ovi elementi Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) da je SNP oduvijek bila svjetionik borbe protiv bivšeg režima i da nas ništa ne može pomjeriti sa časnog puta kojim se krećemo skoro 25 godina”, navodi se u saopštenju.

Zato, kako su kazali, nikakvi pokušaji rušenja SNP-a neće proći.

Iz te partije su istakli da su se nagledali toga od 1997. godine, i da za njih to nije ništa novo.

“Naprotiv, ovi ataci nas samo čine još snažnijim i odlučnijim da nastavimo borbu za časnu, prosperitetnu i evropsku Crnu Goru”, kazali su iz SNP-a.

To je, kako su naveli, oduvijek bio jedini cilj te stranke.

“Poručujemo onima koji u skrivenim “kuhinjama” ANB-a smišljaju načine da nanesu štetu našoj partiji da se manu ćoravog posla i da energiju usmjere ka nečemu što će doprinijeti dobrobiti Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju SNP-a.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije