fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolitikaMikić: Nejasno koji je Krivokapićev model za izlazak iz krize

Mikić: Nejasno koji je Krivokapićev model za izlazak iz krize

Podgorica, (MINA) – Građanskom pokretu URA nije jasno koji je model premijera Zdravka Krivokapića za prevazilaženje krize, saopšteno je iz te stranke.

Izvršni direktor URA-e Zoran Mikić pozvao je Krivokapića da ponudi model, ukoliko ga ima.

“Za nas, fotelje ne mogu biti ispred države”, rekao je Mikić.

Krivokapić je ranije danas, na konferenciji za novinare, kazao da je manjinska vlada prevara.

Mikić je istakao da je Crna Gora prevazišla period kada se zbog jedne porodice ili par ljudi zarobljavala država i njen napredak i da su to karakteristike nekih prošlih, “ružnih vremena iz doba vladavine Demokratske partije socijalista”.

“Napominjemo premijera da se, kada god pomene URA, sjeti zahvaljujući kome je došao na tu poziciju i bez čije otvorene podrške danas ne bi ni držao konferenciju za novinare sa te pozicije”, dodao je Mikić.

On je podsjetio Krivokapića da je Vlada, na čijem je čelu, najveće rezultate postigla u bezbjednosnom sektoru i borbi protiv kriminala, kojima je rukovodio predsjednik URA-e Dritan Abazović.

Mikić je poručio da URA nije kriva što je Krivokapić zbog svađe sa parlamentarnom većinom uveo Crnu Goru u političku krizu, jer se očigledno, kako je rekao, saradnja ne može zasnivati na tome da svaki dogovor važi samo dokle se ne zatvore vrata njegovog kabineta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije