fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolitikaIbrahimović: Petnjicu ćemo učiniti boljim mjestom za život

Ibrahimović: Petnjicu ćemo učiniti boljim mjestom za život

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Bošnjačke stranke (BS) Ervin Ibrahimović pozvao je sve građane Petnjice da izađu na izbore i da, kako je kazao, jedinim ispravnim izborom podrže realnu i najbolju političku ponudu.

On je, u obraćanju u susret lokalnim izborima u Petnjici, naveo da će BS tu opštinu učiniti boljim mjestom za dostojanstven i kvalitetan život.

Ibrahimović je kazao da je godinama unazad BS bio jedini autentični i iskreni zastupnik bošnjačkih interesa u Crnoj Gori, nacionalnih, ekonomskih, manjinskih, strateških, političkih i svih drugih.

„Ali i kada govorimo o zaštiti onoga što je naša prošlost, kroz zaštitu i promovisanje našeg kulturno istorijskog identiteta, kao i o interesima naše budućnosti kroz čvrstu opredijeljenost demokratizaciji Crne Gore, stvaranju građanskog društva i evropskim integracijama“, naveo je Ibrahimović.

BS je, kako je rekao, pokazao da je nepokolebljiv u zaštiti tih interesa na lokalnom, državnom, ali i međunarodnom nivou.

„Naše strateške političke odluke i opredjeljenja dale su ključni doprinos trasiranju evroatlanskog puta Crne Gore, a trenutni zastoj na tom putu, za koji apsolutnu krivicu snosi Vlada u kojoj nismo htjeli da učestvujemo, najbolja je potvrda da smo uvijek donosili ispravne i vizionarske odluke“, kazao je Ibrahimović.

Prema njegovim riječima, tamo gdje im je kapacitet učešća u vlasti dozvoljavao, pokrenuli su važne i potentne investicione projekte.

Ti projekti, kako je dodao Ibrahimović, vrlo brzo će početi da daju rezultate kroz snažniju privrednu aktivnost i stvaranje novih, održivih radnih mjesta.

„To ćemo uraditi i u Petnjici. Ne ni čarobnim štapićem, “sad”, kako to populistički i neodrživo radi jedan dio naše političke konkurencije niti samo praznim obećanjima o boljem životu, kako to radi drugi dio naše političke konkurencije“, rekao je Ibrahimović.

On je kazao da će BS, kada uz podršku građana bude srž buduće vlasti, realnim, kvalitetnim i održivim projektima u oblasti poljoprivrede, turizma i infrastrukture stvoriti realne i održive pretpostavke za bolji i kvalitetniji život u Petnjici i Bihoru.

Ibrahimović je rekao da za to imaju poštene, obrazovane i posvećene ljude, koji su spremni da realizuju ambiciozan, ali realan program BS-a.

On je kazao da imaju podršku dijaspore kojoj, kako je naveo, pokušavaju da sasjeku vezu sa Petnjicom, Bihorom i Crnom Gorom.

„A u kojoj imamo mnogo kvalitetnih, obrazovanih i uglednih ljudi, čija će nam pomoć biti veoma važna i neophodna i koji nam ulivaju optimizam da, uz naše stvaranje pretpostavki i njihova održiva ulaganja, Petnjicu, Petnjičanke i Petnjičane čekaju bolji dani“, rekao je Ibrahimović.

On je kazao da im za to treba podrška građana Petnjice u nedjelju, na izborima.

„Mi vam obećavamo da ćemo preuzeti emanet nositi onako kako su svoje emanete nosili naši preci, a da ćete vi dobiti lokalnu upravu koja će raditi u vašem interesu i koja će Petnjicu učiniti boljim mjestom za dostojanstven i kvalitetan život“, naveo je Ibrahimović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije