fbpx
NaslovnicaCrna GoraPavićević donirao za kupovinu respiratora i zaštitnih sredstava

Pavićević donirao za kupovinu respiratora i zaštitnih sredstava

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Košarkaškog kluba Mornar, Đorđije Pavićević donirao je Opštoj bolnici u Starom Baru 50 hiljada za dva najsavremenja respiratora i deset hiljada EUR za osnovna zaštitna sredstva, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba.

Navodi se da bi taj potez mogao da bude signal i za ostale barske privrednike da pomognu bolnici shodno svojim mogućnostima.

Direktor barske bolnice Dragoslav Tomanović kazao je da je Đorđije Pavićević osvjedočeni humanista, sportista i donator.

“To je pokazao i u ovoj situaciji u kojoj bi se njegovom gestu obradovali svi zdrastveni radnici na planeti. Zahvaljujem mu se i ovom prilikom, u ime svih stanovnika Bara, Ulcinja i dijela Budve koji gravitiraju našoj bolnici a ima ih preko 80 hiljada”, kazao je Tomanović.

On je podsjetio da je Đorđije Pavićević i prije sedam godina bio najznačajniji donator prilikom renoviranja internog odjeljenja Opšte bolnice u Baru.

“Tako da nas u neku ruku nije iznenadio njegov gest jer nas je navikao da bude tu kada najviše zatreba”, kazao je Tomanović u izjavi za zvanični sajt barskog košarkaškog kluba.

Najčitanije