fbpx
NaslovnicaCrna GoraMarković: Crna Gora država dijaspore danas i za sva vremena

Marković: Crna Gora država dijaspore danas i za sva vremena

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Vlade Duško Marković poručio je crnogorskoj dijaspori i građanima u inostranstvu da je, kako je rekao, uprkos neprimjerenim i nedobronamjernim porukama koje im upućuje opozicija, Crna Gora njihova država u koju mogu doći kad god požele.

„Ovih dana imali smo prilike da vidimo neprimjerene i nedobronamjerne poruke upućene od strane opozicije našoj dijaspori i našim građanima“, rekao je Marković.

On je podsjetio da je Crna Gora u najtežim trenucima epidemije koronavirusa, kada su mnoge druge države zatvarale svoje granice, obezbijedila povratak u državu svim državljanima o trošku Vlade.

„Tada nije bilo ni kampanje za izbore, niti su izbori bili raspisani! Ali jeste bilo brige za crnogorskog čovjeka, i jeste bilo domaćinskog odnosa države prema svakom našem građaninu, gdje god da se nalazio. I tako će i ostati“, kazao je Marković.

On je pozvao dijasporu i građane u inostranstvu da onima koji ih popisuju i potkazuju stranim državama, najbolji odgovor daju demokratski i civilizovano, u danima koji slijede.

„Poštovana dijasporo, Crna Gora je vaša država danas i za sva vremena. Vama je u njoj mjesto i u nju možete doći kad god poželite, i u svako doba“, poručio je Marković.

Najčitanije

Sjutra turnir u Herceg Novom Podgorica, (MINA) - Crnogorska Tekbol liga biće nastavljena drugim zimskim...