fbpx
NaslovnicaCovid19Krivokapić: Cilj mjera je da se zaštite građani Tuzi

Krivokapić: Cilj mjera je da se zaštite građani Tuzi

Podgorica, (MINA) – Cilj novih epidemioloških mjera je da zaštite građane Tuzi jer se time pokazuje da je zdravlje građana iznad svega, kazao je premijer Zdravko Krivokapić i poručio da Vlada neće dozvoliti nikome da sprovodi hajdučiju.

„Ono što se danas dešava u Tuzima ne služi na čast nikome“, naveo je Krivokapić u obraćanju povodom dešavanja u Tuzima.

Prema njegovim riječima, institucije države moraju da funkcionišu na čitavoj teritoriji Crne Gore, poštujući zakon i Ustav.

„Ne želim da optužujem bilo koga za ovu aktivnost, ali je indikativno da je predsjednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj želio ovaj zdravstveni problem da prevede u politički“, smatra Krivokapić.

On je kazao da ako bi građani Podgorice posjetili ugostiteljske objekte u Tuzima i Danilovgradu, onda bi podgorička bolnica bila prepuna građana te dvije opštine.

“Da se to ne bi desilo mi smo se odlučili za ove mjere koje nijesu niti ekonomske, niti političke, već isključivo zdravstvene”, poručio je Krivokapić.

On je kazao da je nakon dva telefonska razgovora sa Đeljošajem odlučio da ne dolazi u Tuzi, ali, kako je naveo, ne zbog toga što ne poštuje građane, već što je riječ o običnoj političkoj predstavi.

“Ova Vlada neće dozvoliti nikome da sprovodi hajdučiju jer niko ne može biti jači od države”, poručio je Krivokapić.

Najčitanije