fbpx
NaslovnicaCrna GoraIzabrano novo rukovodstvo BS-a

Izabrano novo rukovodstvo BS-a

Podgorica, (MINA) – Bošnjačka stranka (BS) izabrala je, na konstitutivnoj sjednici Glavnog odbora (GO), potpredsjednike, generalnog sekretara, predsjednika Političkog savjeta i novi saziv Predsjedništva te partije.

Iz BS-a su kazali da su na predlog predsjednika te partije Ervina Ibrahimovića za potpredsjednike u narednom četvorogodišnjem mandatu izabrani profesor filozofije i logike Jasmin Ćorović i diplomirani ekonomista Damir Gutić.

Za generalnog sekretara BS izabran je diplomirani ekonomista, koji je do sada obavljao funkciju poslovnog direktora. Admir Adrović, dok je za predsjednika Političkog savjeta izabran dosadašnji politički direktor Suljo Mustafić.

Navodi se da je GO izabrao i novi saziv Predsjedništva BS koji će, pored članova po funkciji, činiti, diplomirani pravnici Mersudin Gredić i Irfan Husović i magistar ekonomije Admir Šahmanović.

Članovi Predsjedništva po funkciji su Ibrahimović, novoizabrani potpredsjednici, generalni sekretar i predsjednik Političkog savjeta.

Ibrahimović je kazao da će BS u narednom periodu sublimirati iskustvo, znanje i političku viziju, koju je, kako je dodao, gradila prethodnih petnaest godina, sa entuzijazmom, energičnošću i inovativnošću mladih kadrova.

“Smatram da stranka treba da počiva na temeljima koji su čvrstvo ugrađeni u bošnjačko biće i nacionalnu politiku i odgovornim pristupom prema novim izazovima, koje donosi aktuelni politički trenutak i izazovima sa kojima se moramo zrelo suočiti”, rekao je Ibrahimović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije