fbpx
NaslovnicaCrna GoraDonacije uplaćivati na račun Nacionalnog koordinaciong tijela

Donacije uplaćivati na račun Nacionalnog koordinaciong tijela

Podgorica, (MINA) – Donacije u borbi protiv koronavirusa ubuduće se mogu uplaćivati isključivo na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).

Navodi se da svi subjekti koji na ovaj način iskazuju visok stepen društvene odgovornosti, svaki vid pomoći mogu da realizuju u komunikaciji sa Nacionalnim koordinacionim tijelom putem kontakt adrese elektronske pošte [email protected].

“Od pojave epidemije korona virusa, KCCG dobio je veliki broj donacija od humanista, koji su iskazali spremnost da pomognu u ovako teškim vremenima, kada se čitavi svijet suočava sa epidemijom, koja prijeti da ugrozi zdravlje i živote cjelokupne populacije”, kaže se u saopštenju.

Među onima koji su pomogli KCCG su i Hard diskont Laković koji je izdvojio 25 hiljada EUR i Lovćen a.d. Podgorica koji je obezbijedio sredstva za nabavku respiratora.

“Još jednom upućujemo najiskreniju zahvalnost svima na ovako humanom činu i nesebičnoj pomoći, koja nam je od neprocjenjivog značaja u trenutku kada se svi zajedno borimo sa najvećim iskušenjima i nastojimo da zaštitimo naše građane”, kaže se u saopštenju.

Najčitanije