fbpx
NaslovnicaArhivaAMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se, u većem dijelu države, saobraća uz povoljne vremenske uslove za vožnju, rekli su iz Auto moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG su kazali da je, zbog jutarnje magle, na pojedinim dionicama na sjeveru vidljivost mjestimično smanjena.

Oni su vozačima su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj će biti obustavljen od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Zbog miniranja u okviru izgradnje puta Čekanje-Čevo, na dionici regionalnog puta R-17 Čekanje-Resna, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12 sati i od 13 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-3 dionica Nikšić – Danilovgrad režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični od 23 do pet sati zbog farbanja tunela Budoš.

Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi I faza, u mjestu Vukov most, zbog radova je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog redovnih aktivnosti na održavanju autoputa, režim saobraćaja u smjeru Podgorica-Kolašin biće privremeno izmijenjen pa će saobraćaj biti preusmjeren iz desne u lijevu putnu traku, dok će se kroz tunele Suka i Vežešnik saobraćati dvosmjerno.

Na regionalnom putu Mateševo-Kolašin, zbog rekonstrukcije puta saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestima radova.

Na magistralnom putu M-5 Ribarevine – Dračenovac, u mjestu Rožaje, saobraćaj je preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i obustavlja se najduže do 30 minuta zbog sanacije zidova.

Zbog izgradnje bulevara Vilija Branta na magistralnom putu M-2 dionica Podgorica –Bioče, saobraća se dvosmjerno uz postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Zbog rekonstrukcije promijenjen je režim saobraćaja i na magistralnom putu M-2 dionica Lepenac–Ribarevina-Poda–Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane.

Saobraćaj na magistralnom putu Nikšić–Vilusi, na dionici Nikšić – Kuside, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog rekonstrukcije.

Zbog sanacije klizišta Bukovik 2 na magistralnom putu M-2 Petrovac–Sotonići, u mjestu Bukovik, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 Bioče-Mioska, zbog postavljanja saobraćajne signalizacije, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam sati i 30 minuta do 17 sati i 30 minuta.

Promijenjen je režim saobraćaja i od raskrsnice Podgorica – Cetinje – Nikšić do Komanskog mosta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije