fbpx
NaslovnicaCrna GoraPaketi za 20 porodica iz nikšićke Župe

Paketi za 20 porodica iz nikšićke Župe

Nikšić, (MINA) – Savjet mjesne zajednice nikšićka Župa obezbijedio je za 20 porodica pakete hrane koje su mještanima u tom kraju sa 12 sela, danas dostavili volonteri Crvenog krsta iz Nikšića, na čelu sa Radovanom Dragnićem.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice, Dragoljub Radulović, kazao je da se u paketima nalazi brašno, mlijeko, suhomesnati proizvodi, ulje i šećer, a tu akciju pomogao je i Crveni krst iz Nikšića.

“Nikšićki mlin je obezbijedio pola tone brašna, a akciju su pomogli i drugi donatori. Sa nikšićkim Crvenim krstom imamo veoma dobru saradnju i do sada smo imali niz sličnih akcija, kako bi se koliko-toliko pomoglo socijalno ugroženim domaćinstvima”, rekao je Radulović.

On je dodao da je sekretarka nikšićkog Crvenog krsta, Ana Macanović, uvijek spremna da podrži sve slične aktivnosti Savjeta mjesne zajednice Župa, pa se i u narednom periodu može očekivati zajednička akcija za one kojima je pomoć neophodna.

“Savjet mjesne zajednice će dati punu podršku svim aktivnostima Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv širenja koronavirusa, zbog čega i pozivamo mještane da se pridržavaju preporuka, jer samo zajednički možemo prebroditi težak period u kojem se nalazimo”, poručio je Radulović.

On je pozvao Župljane da ostanu u svojim domovima.

Najčitanije