fbpx
NaslovnicaServisne informacijeOprezno zbog mokrih puteva

Oprezno zbog mokrih puteva

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza i dodali da su na putevim pored rijeka i kosina mogući sitni odroni.

Zbog održavanja međunarodne triathlon trke Ocean lava Montenegro, saobraćaj će na magistranom putu M-2, dionisa Kotora – Sveti Stasije biti obustavljen od sedam sati i 20 minuta do osam sati.

Magistralni put M-2 dionica Kamenari- Sveti Stasije bie zatvoren od sedam sat i 30 minuta do 11 sati, a magistralni put Vilusi-Grahovo-Lipci od sedam sati i 45 minuta do 11 sati.

Za vrijeme trajanja navedenih obustava učesnicima u saobraćaju se preporučuje korišćenje alternativnih putnih pravaca.

Zbog sanacije nestabilne kosine na magistralnom putu M-2 dionica Krtolska raskrsnica-Budva lokalitet Vidikovac, promijenjen je režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 18 sati.

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most – Ribarevina, na dionici Bijelo Polje – Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistarlnom putu Ulcinj-Krute, zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 sati.

Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica – Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Najčitanije