fbpx
NaslovnicaServisne informacijePovoljni uslovi za vožnju

Povoljni uslovi za vožnju

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG su upozorili da su mogući sitniji odroni na dionicama pored klisura i usjeka.

Na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina, saobraćaj je obustavljen za sva vozila zbog odrona.

Na magistralnom putu M-2 na dionicama Poda – Berane i Ribarevine – Poda saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12 i od 14 do 17 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Na regionalnom putu R-19 Mateševo – Andrijevica, na lokaciji prevoj Trešnjevik, saobraćaj je od osam do 11 i od 13 do 16 sati totalno obustavljen za sve vrste vozila, zbog asfaltiranja.

Na magistralnom putu M-3 dionica Šćepan Polje –Nikšić saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični na mjestima presvlačenja asfalta.

Saobraćaj je sa dvosmjernog na naizmjenični promijenjen na regionalnom putu R-29 Bar-Kamenički most–Krute, zbog rekonstrukcije.

Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi I faza, na dijelu puta Nikšić-Kuside, saobraćaj je zbog rekonstrukcije promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Bijelo Polje-Barski Most, granični prelaz Dobrakovo, saobraćaj je na mjestima radova promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični.

Na magistralnom putu M-1 dionica Debeli Brijeg-Kotor-Krtolska, raskrsnica-Budva-Petrovac, zbog asfalterskih radova režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Danas će od 16 do 23 sata biti promijenjen režim saobraćaja na regionalnom putu R-15 Carev Laz-Rijeka Crnojevića –Ulići i to na dionici Dionica Carev Laz –Rijeka Crnojevića.

U periodu od 16 do 23 sata na dionici Carev laz –Rijeka Crnojevića moći će se kretati samo putnička vozila u pravcu Rijeke Crnojevića, dok se od 22 do 23 sata saobraćaj zatvara za sva vozila.

Od 16 do 23 sata sata na dionici Ulići-Rijeka Crnojevića moći će se kretati autobusi,kombi i službena vozila samo u pravcu Rijeke Crnojevića, a od 22 do 23 sata saobraćaj se zatvara za sva vozila, osim za hitne slučajeve.

Od 23 sata vozila će saobraćati u jednom smjeru ka magistrali Cetinje-Podgorica,pravcem Rijeka Crnojevića-Ulići i Rijeka Crnojevića-Carev Laz.

Saobraćaj za teretna motorna vozila i autobuse na regionalnom putnom pravcu Rijeka Crnojevića –Čukovići-granica opštine Bar (VIRPAZAR) iz pravca Rijeke Crnojevića biće u prekidu od 16 do 23 sata.

Od 21 do 23 biće zabranjen saobraćaj za sve lokalne i nekategorisane puteve, koji se priključuju na putni pravac Ulići-Rijeka Crnojevića-Carev laz.

Zabrana saobraćaja ne važi za vozila pod pranjom,hitnu pomoć,službu zaštite i spašavanja,Upravu policije i vojsku Crne Gore.

Promijenjen je režim saobraćaja od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije