fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAddiko otplaćuje kredit klijentu do 30 hiljada EUR

Addiko otplaćuje kredit klijentu do 30 hiljada EUR

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka organizuje za sve građane jedinstvenu nagradnu igru pod nazivom Uzmite Addiko kredit i imate šansu da ga otplatimo umjesto vas.

Ekspert za marketing u Addiko banci, Mina Vojinović, kazala je da je ta banka kao netipična pripremila netipično iznenađenje za klijente.

„Odlučili smo se za ovaj nesvakidašnji koncept nagradne igre, jer vjerujemo da će upravo ova vrsta nagrade najviše obradovati dobitnika. Klijent bilo koje banke koji u periodu od danas do 18. marta uzme Addiko gotovinski kredit u maksimalnom iznosu do 30 hiljada EUR, bilo da su zahtjev predali u poslovnici ili online, imaju šansu da dobiju kredit bespovratno odnosno da banka otplati cio iznos kredita umjesto njih“, objasnila je Vojinović.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoljetni građani sa prebivalištem u Crnoj Gori, koji u navedenom periodu apliciraju za gotovinski kredit, a čiji kredit bude odobren u skladu sa važećim uslovima banke i realizovan do 1. aprila.

„Addiko banka je već prepoznata među klijentima kao najbolji izbor za brze kredite, a sada iz pozivamo da malo vjeruju i u svoju sreću jer možda baš oni, osim toga što će riješiti neku svoju važnu životnu potrebu Addiko kreditom, isti taj iznos kredita dobiju od banke na poklon“, rekla je Vojinović.

Direktor sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju, Veselin Radulović, kazao je da su kao specijalisti za brze gotovinske kredite, inovativnim rješenjima pokazali da mogu dati finansijski podsticaj klijentima onda kada im je potreban, te dati pravi odgovor u pravo vrijeme.

„Organizacijom nesvakidašnjeg koncepta nagradne igre, koja se prvi put na ovaj način organizuje na bankarskom tržištu Crne Gore, želimo da podsjetimo građane na prednosti Addiko korisničkog iskustva, te da onima koji nam ukažu povjerenje u narednom periodu uzvratimo fantastičnom prilikom da učestvovanjem u nagradnoj igri dobiju šansu da im isti taj kredit bude otplaćen od banke“, naveo je Radulović.

U nagradnoj igri mogu učestvovati klijenti bilo koje banke u Crnoj Gori, a zahtjeve za kredit mogu predati u poslovnici ili online, putem website-a Addiko banke. Apliciranje za Addiko gotovinski kredit do 30 hiljada EUR, sa rokom otplate do deset godina, brzo je i jednostavno uz preliminarno odobrenje samo uz ličnu kartu.

Iz banke su objasnili da pored jednostavnosti korisničkog iskustva i niz drugih prednosti, korisnici mogu podići kredit bez žiranata i bez obaveze prenosa primanja, ako uslovi odobrenja kredita to dozvoljavaju.

Nagradno izvlačenje biće 5. aprila u 12 sati, u prostorijama sjedišta banke u Podgorici, uz prisustvo Komisije koja će pratiti ispravnost, tok i način nagradnog izvlačenja.

Pravila nagradne igre su istaknuta na web stranici https://www.addiko.me/, a dodatne informacije mogu se dobiti direktno u poslovnicama banke i putem Kontakt centra na broj 19990, svakog radnog dana od osam do 19 sati i subotom od osam do 13 sati.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Dvosatna manifestacija umjesto tradicionalne šetnje

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Unija slobodnih sindkata (USSCG) sjutra će, umjesto tradicionalnom šetnjom, Međunarodni praznik...