fbpx
NaslovnicaCrna GoraZirojević: Bojkot jedini način da se zaustavi lažni popis

Zirojević: Bojkot jedini način da se zaustavi lažni popis

Podgorica, (MINA) – Bojkot je jedini način da se zaustavi lažni popis stanovništva, čiji su rezultati unaprijed poznati, poručio je poslanik Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević.

On je kazao da se Crna Gora nalazi u ozbiljnoj društveno-političkoj krizi, odnosno da vlada funkcioniše bez legitimiteta u parlamentu i da nije sposobna da organizuje izbore u Šavniku i sjednicu Skupštine opštine Andrijevica.

“Ta ista vlada nije dozvolila da opozicija učestvuje u kontrolnim mehanizmima, i došli smo do jedinog mogućeg rješenja da se zaustavi lažni popis stanovništva, koje nismo željeli, kojem se nismo nadali, a to je bojkot”, naveo je Zirojević u saopštenju.

On je pozvao sve slobodnomisleće građane i one kojima je, kako je rekao, Crna Gora na prvom mjestu, da bojkotuju predstojeći poziv stanovništva.

“Za koji vjerujemo da će biti predmet različitih zloupotreba, da se njegovi rezultati unaprijed znaju, da će na osnovu njegovih rezultata biti sproveden nacionalni i etnički inžinjering unutar Crne Gore, kako bi se ova država upodobila interesima unutrašnjih i spoljnih faktora koji žele da našu državu predstave onakvom kava ona nije“, zaključio je Zirojević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

MPCFL rezultati – Dečić i Budućnost ubjedljivi, slavio i Mornar

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Dečića i Budućnosti upisali su ubjedljive pobjede, a slavio je...