fbpx
NaslovnicaCrna GoraZaštitne maske od sjutra u prodaji

Zaštitne maske od sjutra u prodaji

Podgorica, (MINA) – U svim opštinama u Crnoj Gori u apotekama Montefarma sjutra će početi prodaja zaštitnih maski, a moći će da se kupi pet maski po osobi.

Iz Montefarma su kazali da su se nakon procjene trenutne epidemiološke situacije zajedno sa Nacionalnim koordinacionim tijelom saglasili da se dio hirurških maski nađe u prodaji u njihovim apotekama.

Montefarm će, kako su kazali, isporučiti svojim apotekama, u svim opštinama u Crnoj Gori, određeni broj zaštitnih maski, srazmjerno broju stanovnika.

“Broj maski koje se mogu kupiti ograničen je na 5 komada po pacijentu. Prodaja će, prema odluci menadžmenta, početi sjutra”, rekli su iz Montefarma.

Oni su podsjetili da apoteke rade od od osam do 18 satu subotom takođe, a da one koje rade 24 sata nijesu mijenjale radno vrijeme.

“Apelujemo na građane da prilikom boravka u našim apotekama poštuju ograničenja kada je u pitanju broj osoba koje u istom trenutku mogu boraviti na deset metara kvadratnih prostora, da poštuju međusobno rastojanje kao i odluku o broju maski koje mogu kupiti”, kazali su iz Montefarma.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...