fbpx
NaslovnicaCrna GoraVuksanović Stanković: Glasajte iz uvjerenja, ne iz straha

Vuksanović Stanković: Glasajte iz uvjerenja, ne iz straha

Podgorica, (MINA) – Predsjednička kandidatkinja Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković pozvala je građana da u nedjelju, na predsjedničkim izborima, glasaju iz uvjerenja a ne iz straha.

Vuksanović Stanković je kazala da joj je neposredni kontakt sa građanima uvijek davao dodatnu snagu da istraje i da svu sebe da u političkoj borbi za ljepšu, bolju i srećniju Crnu Goru.

Ona je, u završnom obraćanju pred predsjedničke izbore, zahvalla građanima na podršci koju joj pružaju.

„Znam da me razumijete kada kažem da mi do bolje Crne Gore možemo doći jedino ako budemo radili srcem. Znam i da, za razliku od vas, obično, političari to i ne razumiju baš najbolje, ali izbori i služe da ne izaberemo takve političare”, navela je Vuksanović Stanković.

Prema njenim riječima, građani znaju da ona sve radi iz srca.

“A kada radite srcem i kada vas vodi emocija prema jedinoj domovini, nekad znate i da pogriješite. Ali najvažnija je čista i dobra namjera”, kazala je Vuksanović Stanković.

Ona je ocijenila da niko nema nijedan razlog da 19. marta ne glasa za kandidata koji mu je najbliži po uvjerenjima, za kojeg smatra da će biti njegov najbolji predstavnik.

Vuksanović Stanković je pozvala građane da glasaju iz uvjerenja a ne iz straha.

“Oni političari koji žele da bude strah u vama ne cijene vas. Ja, baš zato što vas cijenim, pozivam vas da slušate samo glas svojih uvjerenja, duboko svjesna da ima i dosta onih koji se ne slažu sa nekim mojim stavovima”, kazala je Vuksanović Stanković.

Kako je navela, podrška njenoj kandidaturi je najmanje podrška njoj.

“To je podrška i davanje snage onoj najčistijoj Crnoj Gori, Crnoj Gori bez ikakvih kalkulacija, onoj Crnoj Gori koja je u pitanjima temeljnog odnosa prema državi uvijek ostala ista”, rekla je Vuksanović Stanković.

Ona je istakla da je podrška njoj, istovremena podrška i Crnoj Gori koju čini rijeka slobodnih ljudi koje ne kontroliše nijedan centar moći.

“Crnoj Gori koja je na pravoj strani istorije više od tri decenije”, rekla je Vuksanović Stanković.

Ona je kazao da ta Crna Gora mora biti snažna, što snažnija “ako hoćemo da oduvamo sve one ružne vjetrove koje su nam donijeli i oni stari i ovi novi vlastodršci”.

“Dajte snagu takvoj Crnoj Gori! Raširite jedra takvoj Crnoj Gori! Ne sumnjam da će 19.marta biti tako. Ja vas nikada neću iznevjeriti jer volim Crnu Goru srcem. Srećna nam pobjeda i nek je vječna Crna Gora”, poručila je Vuksanović Stanković.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije