fbpx
NaslovnicaCrna GoraU toku izviđaj povodom događaja na sjednici SO Ulcinj

U toku izviđaj povodom događaja na sjednici SO Ulcinj

Ulcinj, (MINA) – Službenici Uprave policije, koji su pregledali prostorije u kojima je održana sjednica Skupštine Opštine Ulcinj, nijesu pronašli tragove koji ukazuju da je korišćen suzavac, saopšteno je iz ulcinjskog Osnovnog državnog tužilaštva.

Navodi se da je u toku izvidjaj povodom dogadjaja na sjednici SO Ulcinj, koja je prekinuta jer je, kako su prenijeli mediji, neko bacio suzavac u salu.

Ističe se da su nalogu dežurnog tužioca službenici Uprave policije izvršili pregled prostorija u kojoj se održavala sjednica.

“Prilikom pregleda nijesu pronađeni tragovi koji ukazuju da je kritičnom prilikom korišćen suzavac. Utvrđuje se da li je korišćeno neko drugo hemijsko sredstvo”, kaže se u saopštenju.

Ističe se da sluzbenici policije prikupljaju  obavještenja od lica koja su bila prisutna sjednici kao i od drugih građana.

“Izuzet je video materijal koji je zabilježen tokom sjednice i vrši se pregled tog materijala. Policija u saradnji sa tužiocem preduzima i druge radnje o kojima će javnost biti obavještena”, navodi se u saopstenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Spajić: Olimpijski duh će narednih dana ujediniti svijet

Podgorica, (MINA) - Olimpijski duh će u Parizu narednih dana ujediniti svijet, kazao je...