fbpx
NaslovnicaCovid19U Pljevljima 26 pacijenta na bolničkom liječenju

U Pljevljima 26 pacijenta na bolničkom liječenju

Podgorica, (MINA) – U Opštoj bolnici Pljevlja hospitalizovano je 26 pacijenta pozitivnih na koronavirus, od kojih jedan ima težu, a ostali srednje tešku kliničku sliku, kazao je direktor te zdravstvene ustanove Erduan Lalović.

On je agenciji MINA rekao da se u toj zdravstvenoj ustanovi nalaze dva kovid pozitivna pacijenta sa lakšom slikom koji će u toku dana biti otpušteni iz bolnice.

„U pljevaljskoj bolnici se trenutno liječe 26 pacijenata. Jedan pacijent je u teškom kliničkom stanju i biće transpotovan u najbliži kovod centar, a ostali pacijenti su sa srednje teškom kliničkom slikom i za sada stabilnog stanja“, rekao je Lalović.

Lalović je kazao da zbog sve većeg broja inficiranih dosta pacijenata zahtjeva hospitalizaciju ali da u saradnji sa Kliničkom centrom uspjevaju da hospitalizuju i takve pacijente.

„Ljekari Opšte bolnice Pljevlja, kao i medicinsko osoblje ulažnu napore da pruže medicinsku pomoć svim pacijentima. Apelujem još jednom na građane da se strogo pridržavajiu svih mjera“, zaključio je Lalović.

Najčitanije