fbpx
NaslovnicaCrna GoraRadović: Celje favorit protiv Budućnost Bemaksa

Radović: Celje favorit protiv Budućnost Bemaksa

Podgorica, (MINA) – Celje je favorit, ali podmlađena Budućnost Bemaks želi da odigra dobar meč i suprostavi se rivalu, kazao je trener podgoričkih košarkašica Vladan Radović.

Košarkašice Budućnost Bemaksa sjutra gostuju Celju na startu nove sezone WABA lige.

Radović je kazao da je početak sezone da su uvijek nezgodne prve utakmice jer ima još dosta nepoznanica.

“Imamo informacija o Celju, znamo da se dobro pojačalo, da su došle kvalitetne Amerikanke i da će nam biti mnogo teško. Mi imamo mladu ekipu, željnu dokazivanja. Naša želja je da odigramo borbeno, da damo maksimum, a vidjećemo za šta će to biti dovoljno”, kazao je Radović.

On je najavio da u ekipi neće biti Violete Lazarević i Anastasije Drobnjak, kao i da je pitanje koliko će moći da pomognu Nikolina Babić i Patricia Bura, koje su prethodnih dana bile van trenažnog procesa.

Krilni centar Budućnosti, Nikolina Džebo istakla je da je celje godinama u vrhu.

“Radi se o ekipi koja je prepoznatljiva po uspjehu. Ovog ljeta dodatno su se pojačali, napravili zaista kvalitetnu ekipu. Jasno je da nas čeka težak posao, ali nema predaje. Nastojaćemo da prije svega ispoštujemo dogovor, da odradimo što bolji posao u odbrani i ne dozvolimo rivalu da dolazi do lakih poena”, kazala je Džebo.

Duel u Celju počeće u 18 sati.

Najčitanije

cedis

U utorak isključenja u više gradova

Zbog planiranih radova na mreži, u utorak 7. maja, bez napajanja električnom energijom će ostati: Podgorica           -...