fbpx
NaslovnicaCrna GoraPrednosti DPS-a ostvareni rezultati i jasna vizija

Prednosti DPS-a ostvareni rezultati i jasna vizija

Podgorica, (MINA) – Demokratska partija socijalista (DPS) ima dvije prednosti koje opozicija ne može da pobijedi, ostvarene rezultate i jasnu viziju, kazao je predsjednik te stranke Milo Đukanović.

Đukanović je posjetio danas Lješkopolje, u sklopu predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore.

Prema njegovim riječima, na predstojećim izborima ponovo su na probi one vrijednosti koje su mukotrpno decenijama stvarane, budući da se Crna Gora, kako je naveo, i danas suočava sa onima koji žele da promijene kurs državne politike, ukinu njenu suverenost i nezavisnost i vrate je u status kakav je imala do 2006. godine.

Đukanović je kazao da DPS ima dvije prednosti, koje, smatra on, opozicija ne može da pobijedi.

„Prva prednost su ostvareni rezultati – očuvanje mira i stabilnosti, znanje u upravljanju kriznim situacijama, obnova nezavisnosti, obezbjeđivanje ekonomskog dostojanstva, učlanjenje u NATO, liderstvo u evropskim integracijama i značajno poboljšanje kvaliteta života građana“, naveo je Đukanović.

Kako je rekao, druga prednost je jasna vizija koju DPS ima kada je u pitanju dalji razvoj Crne Gore i kapaciteti i mudrost koji u njoj stanuju da bi takva vizija bila ostvarena.

Đukanović je istakao da DPS garantuje stabilnost i da je Crna Gora danas na korak od ostvarenja cilja – evropskog kvaliteta života crnogorskih građana.

Kako je rekao, Crna Gora nikada nije bila toliko evropska i toliko uvažena evropska država kao danas i to je životno djelo ove generacije.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije