fbpx
NaslovnicaCrna GoraVuksanović Stanković: Na svaki način ću doprinijeti stabilnosti naše domovine

Vuksanović Stanković: Na svaki način ću doprinijeti stabilnosti naše domovine

Podgorica, (MINA) – Predsjednička kandidatkinja Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković poručila je da će kao buduća predsjednica Crne Gore na svaki mogući način doprinijeti stabilnosti države.

Ona je, na promociji u Plavu, kazala da je uvjerena da će joj, zbog visedecenijske borbe partije koju predstavlja za građanske i evropske vrijednosti, građani Plava pružiti uvjerljivu podršku na predsjedničkim izborima.

Vuksanović Stanković je, kako je saopšteno iz SDP-a, istakla da joj je zadovoljstvo što je opet posjetila Plav i imala priliku da razgovara sa građanima.

“Političari često umišljeni svojom „veličinom“ zaboravljaju na potrebe i probleme sa kojima se građani suočavaju, a vrlo često je dovoljno samo doći i razgovarati sa ljudima”, naglasila je Vuksanović Stanković.

Ona smatra da je Opština Plav nepravedno zapostavljena i da Plavljani koji su još na referendumu 2006. pokazali svoju ljubav prema Crnoj Gori, zaslužuju mnogo više i mnogo bolje, posebno od ljudi koji se bave politikom.

“Građani Plava su to dokazali, a dijaspora koja je igrom raznih okolnosti, rasuta po svijetu i dan danas u ogromnoj mjeri pomaže ne samo Plav – već i cijelu Crnu Goru u svakom momentu kada je to potrebno”, kazala je Vuksanović Stanković.

Kako je rekla, razgovarala je i sa predsjednikom Opštine Plav Nihadom Canovićem o šansama za valorizaciju ogromnih potencijala koji mogu staviti tu opštinu u vrh turističke i privredne ponude u Crnoj Gori.

Vuksanović Stanković je istakla da joj je zadovoljstvo što je njena predsjednička kandidatura naišla na široku podršku Plavljana.

To joj, kako je dodala, daje dodatan vjetar u leđa da nastavi borbu za ravnopravan položaj žena, pravedno društvo socijalne pravde i ravnomjeran razvoj svih opština u Crnoj Gori.

“Kao buduća predsjednica ću na svaki mogući način doprinijeti stabilnosti naše jedine domovine i očuvanju njenog antifašističkog, građanskog i sekularnog karaktera kao neuništivih temelja Crne Gore”, poručila je Vuksanović Stanković.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Uprava policije, budva, silovanje

Uhapšen osumnjičeni za silovanje

Podgorica, (MINA) – Službenici budvanske policije uhapsili su M.J. (21) iz Bijelog Polja osumnjičenog...