fbpx
NaslovnicaCrna GoraKažanegra Stanišić na čelu liste Demokrata i PES-a u Budvi

Kažanegra Stanišić na čelu liste Demokrata i PES-a u Budvi

Podgorica, (MINA) – Potpredjsednica Demokratske Crne Gore Dragana Kažanegra Stanišić biće nositeljka izborne liste Demokrata i Pokreta Evropa sad (PES) na lokalnim izborima u Budvi, koji su zakazni za 17. novembar.

To je jednoglasno odličio Opštinski odbor Demokrata Budva.

Demokrate su saopštile da Kažanegra Stanišić, koja je državna sekretarka u Ministarstvu kulture i medija, donosi sa sobom iskustvo, kao i vrijednosti koje će graditi modernu, odgovornu i kulturno osnaženu Budvu, vođenu etikom i odgovornošću prema svim građanima.

“Izbor Kažanegre Stanišić za nositeljku liste Demokrata i PES-a nije samo pitanje kadrovske politike, već jasna poruka svim građanima Budve: vrijeme je da izaberemo ljude koji će naš grad voditi kroz izazove današnjice, čuvajući i unapređujući njegovu tradiciju, kulturu i budućnost”, kaže se u saopštenju.

Ističe se da Budva zaslužuje predsjednicu Opštine koje spaja integritet, poštenje i dugoročnu viziju, a Kažanegra Stanišić je, prema riječima Demokrata, osoba koja to može donijeti.

Navodi se da je Kažanegra Stanišić završila Osnovnu školu “Stjepan Mitrov Ljubiša” i Gimnaziju “Danilo Kiš” u Budvi, a diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Kažanegra Stanišić je odbornica Demokrata u Skupštini opštine Budva i internacionalna sekretarka Foruma žena, a članica je Opštinskog odbora Budve i Glavnog odbora Demokrata.

“Obavljala je funkciju predsjednice OD “Sv. Stefan hoteli” AD Budva, nakon čega je bila samostalna referentkinja za administrativne poslove u tom privrednom društvu”, kaže se u saopštenju.

Demokrate su navele da je Kažanegra Stanišić više godina prepoznata kao aktivistkinja za zaštitu kulturne i prirodne baštine kroz angažmane u civilnom sektoru.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Tehnopolis

Počeo BoostMeUp Bootcamp

Nikšić, (MINA-BUSINESS) - U Inovaciono preduzetničkom centru (IPC) Tehnopolis je počeo petodnevni Bootcamp BoostMeUp...