fbpx
NaslovnicaCrna GoraFunkcija predsjednika Skupštine pokazatelj principijelnosti Demokrata

Funkcija predsjednika Skupštine pokazatelj principijelnosti Demokrata

Podgorica, (MINA) – Funkcija predsjednika Skupštine jedan je od najboljih pokazatelja principijelnosti Demokrata, saopštili su iz te partije.

Iz DPS-a su ranije danas kazali da principijelnost Demokratske Crne Gore, prepoznate po nedostatku elementarne političke supstance, stava ili mišljenja na bilo koju temu, počinje i završava se na visokoj stolici predsjednika Skupštine.

Iz Demokratske Crne Gore su u reagovanju naveli da je “upravo funkcija predsjednika Skupštine jedan od najboljih pokazatelja principijelnosti Demokrata”.

Tako je, kako su rekli, prije godinu i po Bečić odbio da prekine sjednicu o njegovom razrješenju, odbio da ostane na poziciji predsjednika Skupštine ili postane premijer glasovima DPS-a i na jedan od najdostojanstvenijih načina otišao sa mjesta predsjednika parlamenta.

“A tako je i sada odbio da za predsjednika Skupštine bude izabran presudnim glasom poslanika sa liste koju je predvodio DPS. Tačnije glasovima skaj stranke”, kaže se u reagovanju.

Demokrate su navele da će to uvijek odbiti, ne samo Bečić, nego svi iz te stranke.

“Koji čovjek, koji drži do časti i obraza, bi pristao da ga izabere stranka čiji su visoki funkcioneri izvor konstantnih skandala, skrivajući se iza kodnih imena i kriptovanih komunikacija”, navele su Demokrate.

Iz te stranke su upitali koji bi čovjek, koji čuva bar trunku morala, prihvatio podršku stranke koja je postala “svojevrsna fabrika za proizvodnju optuženih i uhapšenih krupnih riba”.

“Od direktora Uprave policije, pomoćnika direktora, visokih policijskih funkcionera, koji obrukaše i značku i uniformu, specijalnog državnog tužioca, preko predsjednika Privrednog suda i predsjednice Vrhovnog suda do direktora javnih preduzeća i predsjednika upravnih odbora i bordova direktora”, dodale su Demokrate.

Oni su pitali i ko bi prihvatio podršku stranke koja je u državu pustila “regionalne kasape Belivuka i Miljkovića stranke čije je funkcionere lakše prebrojiti u zatvoru nego na slobodi”.

Demokrate su navele da je u to podrška stranke čija je notorna praksa “proizvodnja sramote i optužnica koje tjeraju na crvenjenje cjelokupnog naroda i države”.

“Da li biste vi sve da se domognete vlasti, pozajmljujući ne samo jednog, već čitavu legiju poslanika, ukoliko bi to spasilo vaše talentovane preduzetnike, eksperte za sušenje ljudskog mesa na Njegušima i funkcionere koji kule i gradove sagradiše u saradnji sa kriminalnim klanovima i licima sa kodnim imenima”, rekle su Demokrate.

Oni su poručili da imaju hrabrost i mogućnost da zaustave DPS.

“Iako se kaže “i nad popom ima pop”, mi smo više od toga, mi smo korektivna sila koja ne dopušta manipulacije”, poručile su Demokrate.

Iz te stranke su poručili da nijesu oni sa kojima se DPS ulizivao tokom predsjedničke kampanje, niti oni koji će biti laka meta njihovih političkih taktika.

“Ni oni koji će pasti pred vašim političkim lukavstvima. Nas ne možete podmititi, obmanuti niti zastrašiti”, navele su Demokrate.

Oni su istakli da su ponosni što su DPS doveli u situaciju u kojoj se ruše sopstvenim glasovima.

“Nema kod nas prostora za političke igre, vi u naše zamke upadate praktično trenutak nakon što ih postavimo”, zaključuje se u reagovanju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Remi Budućnosti, Elektroprivreda ubjedljiva

Podgorica, (MINA) - Šahisti Omladinca remijem protiv Budućnosti obilježili su prvo kolo Premijer lige...