fbpx
NaslovnicaCrna GoraĐukanović: Petnjica prati razvoj savremene Crne Gore

Đukanović: Petnjica prati razvoj savremene Crne Gore

Podgorica, (MINA) – Petnjica infrastrukturnim projektima prati razvoj savremene Crne Gore, sa jasnom vizijom da treba nastaviti u tom pravcu, rekao je crnogorski predsjednik Milo Đukanović..

Đukanović je uputio čestitku povodom 4. avgusta – Dana Petnjica, predsjedniku Opštine Samiru Agoviću, predsjedniku Skupštine Mehmedu Adroviću, odbornicima i svim građanima tog grada uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Dan opštine prilika je da se još jednom podsjetimo bogatstva neprolaznih, univerzalnih vrijednosti multietničkog, multikulturalnog i multikonfesionalnog sklada Petnjice i bihorskog kraja, koje njeni žitelji i lokalno rukovodstvo, odlučno čuvaju i njeguju, prepoznatljivo čineći Petnjicu dijelom savremenog crnogorskog građanskog društva”, rekao je Đukanović.

On je ocijenio da odlučnost da se preuzme odgovornost za razvoj Petnjice, prati pregnuće i proaktivan odnos lokalne samouprave koja veoma posvećeno doprinosi razvoju ovog kraja na dobro svih građana.

“Svjedoci smo da Petnjica danas infrastrukturnim projektima prati razvoj savremene Crne Gore, sa jasnom vizijom da treba nastaviti u tom pravcu”, rekao je Đukanović.

On je rekao da je uvjeren da će Petnjica u godinama koje predstoje, zahvaljujući dugoročnim i održivim planovima, nesebičnoj posvećenosti dijaspore i u saradnji sa državnim organima, još kvalitetnije valorizovati svoje resurse.

“Time će se nastaviti dalji razvoj ovog kraja i dati podsticaj mladim generacijama da žive i stvaraju u svojoj Opštini što je garant izvjesno bolje budućnosti Petnjice”, poručio je Đukanović.
Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije