fbpx
NaslovnicaCrna GoraDPS pozvao na smirivanje strasti u kampanji

DPS pozvao na smirivanje strasti u kampanji

Podgorica, (MINA) – Demokratska partija socijalista (DPS) osudila je prijetnje predsjedničkim kandidatima i incident na Cetinju prilikom konvencije kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, i pozvala na smirivanje strasti u predstojećoj kampanji.

Portparol DPS-a Miloš Nikolić rekao je da u toj partiji razumiju gnijev građana Prijestonice, ali da ni u jednoj situaciji nasilje nije rješenje.

“Pozivamo sve da svoje političke stavove iskazuju nenasilno i tamo gdje to treba raditi – na biralištima 19. marta“, poručio je Nikolić.

Kako je kazao, “što se tiče reakcije bivšeg lidera Evrope sad – ako je vjerovati sinoćnjoj izjavi Jakova Milatovića, njegove insinuacije su, u najmanju ruku sramne, te ih odbacujemo sa indignacijom”.

„Milojko Spajić je osvjedočeni manipulator, koji bi za početak trebalo da razjasni sve nepoznanice oko državljanstva, prebivališta, stanova, kuća i bivših i sadašnjih bračnih partnera pa tek onda da se upusti u bilo kakvu javnu polemiku“, naveo je Nikolić u saopštenju.

On je apelovao na smirivanje strasti i pozvao građane da ne nasijedaju na provokacije.

„Vrijeme promjena dolazi i predstojeća pobjeda na izborima biće najbolji odgovor na sve što je našoj državi učinjeno u prethodne tri godine. Zato izlazak na biralište mora biti jedini izbor“, zaključio je Nikolić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

policija, Podgorica

Procesuirana 33 učesnika incidenata na fudbalskim utakmicama

Podgorica, (MINA) – Policijski službenici identifikovali su i procesuirali 33 učesnika u incidentima tokom...